Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Friday, August 09, 2013

Selamat Hari Raya 2013

Assalamualaikum..

sebelum tu.. ni kad raya dari saya pada semua..hee.. simple je.. yang penting de kitty.. shomel tak kak tonn? nak yang macam ni boleh download apps text cutie.. pastu create la ikut cita rasa memasing.. nak bubuh doremon ke,  minion banana ke, ketupat ke, masjid and whatsoever silakan.. hee.. 

silap salah kita minta ampun ye.. sobs.. mari kita raikan kemenangan ini..  
(put fire work, meriam buluh, thundercat & mercun roket here)

actually, entry ni dah siap-siap taip & simpan dalam draft.. Pagi 1 Syawal jugak nak publish tak kira.. hehehe.. hah, pe jadah la nak tulis tahun bagai dekat title tu? ye, harus la.. mana tahu di masa akan datang nanti ada yg cuba-cuba taip keyword fesyen raya ke, baju raya ke mau terkeluar entry ini lagi sekali & tanpa disedari fesyen-fesyen ni pun ntah-ntah dah outdated pulak kan? kesian pulak nak bagi hampa pada pembaca kisah ini.. oh ye?? sapa je la yg rajin nak bace blog ai.. perasaan..

ni bukan tema pada raya ni.. tapi memang beli untuk pakai raya plus pergi wedding.. ahaks.. banyak pulak surat saman after raya ni (jemputan walimatulurus) bagus, layan kan je.. tapi jangan pulak over makan! sia-sia je puasa sebulan.. ok, pasang azam siap-siap nak kekal dengan berat & size gini even sampai beranak 8 sekali pun *pang laju-laju..

ni masa fitting puasa hari tu.. dalam banyak-banyak baju try, mustard ni dalam shortlist.. verangan sangat.. sebab pergi beli baju sorang-sorang rasa kepuasan disitu.. kepuasan melepak lama, kepuasan fitting banyak baju, kepuasan nak self capture dulu, kepuasan nak memilih tanpa menghiraukan komen-kome orang lain, yang penting adalah taste sendiri dan juga kepuasan sebab tak menyusahkan orang nak menunggu lama-lama ai belek baju.. oh, i love shopping alone *tetibe happy sangat masa fitting sampai mampu lompat-lompat keriangan..

 packingsegala baju, kuih raya dan  bantal busuk yang tak boleh ditinggal.. last but not least, selamat menyambut aidilfitri di kampung halaman masing-masing.. jangan main mercun, jangan makan banyak-banyak, jangan lupa diri.. ehehe.. balik kampung dengan selamat! 

ni pulak angpow.. eh eh duit raya untuk si chomei pon hade... tapi special untuk gegirl je la.. barangsiapa yang datang umh dengan password 'miss kitty raya' in shaa allah dapat.. hehehe..

love, xoxo

8 comments:

  1. eid mubarak...leh la bagi kat mimi nanti...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, boleh mimi... mai la jmpe aunty... hee.. =)

      Delete
  2. awak suka hello kitty ?? saya pun !! ^_^ cute la angpow tu .... nak !! mana dapat ? :)http://suhailimustafamohdyusof.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya.. mohon kemaafan seandainya terkasar bahasa/komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya dear... sy pun mcm tu juga ya.. =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank