Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Friday, November 22, 2013

Segmen Tajaan : A’laisyah Sri Uni WhiteWAJAH LEBIH CERAH, GEBU & MUDA

A’laisyah Sri Uni White kini dalam pek dan formulasi baharu bertindak lebih efektif untuk kulit wajah lebih cerah, gebu dan muda secara semulajadi hanya dalam 2 minggu*! Dirumus sempurna dengan rumusan-rumusan bahan semulajadi seperti mutiara, bengkuang, Vit B3, gamat, susu kambing, temulawak dan buah delima untuk 10 tindakan lengkap:-

    1. Mencerahkan kulit wajah
    2. Menyamaratakan tona kulit
    3. Memudarkan bintik-bintik hitam
    4. Mengurangkan pigmentasi
    5. Memulihkan tekstur kulit
    6. Mengekalkan kelembapan kulit
    7. Menganjalkan kulit
    8. Kawalan Minyak
    9. Anti-keradangan & Anti-bakteria
    10. Anti-penuaan pramatang

Juga memperkenalkan produk terbaru A’laisyah Siri Uni White Pembersih Muka Kawalan Minyak. Ia bertindak membersihkan kotoran, bintik hitam dan minyak berlebihan sementara mencerahkan kulit dan menghaluskan liang roma. Ia juga mengandungi Triclosan yang membantu dalam anti bakteria serta mengurangkan keradangan kulit.
A'laisyah Whitening Pembersih Muka dengan Uni White-PlusTM lembut membersihkan dan memutihkan kulit. Ia membuang kotoran dan minyak yang berlebihan yang liang tersumbat.
A'laisyah Beauty Krim dengan Uni White-PlusTM adalah krim multi-fungsi yang melembapkan, memutihkan kulit dan juga bertindak sebagai asas solek. Ia berkesan mengurangkan kemunculan tompok dan kecacatan semasa ia evens keluar warna kulit.
A'laisyah Toner Siri Uni White Uni White-PlusTM dirumus khas tanpa alkohol dan diperkaya dengan Hazel Witch. Ia membantu untuk mengetatkan liang, mengimbangi pH kulit sambil memutihkan kulit.
A'laisyah Siri Uni White BB Cream dengan Uni White-PlusTM dirumus khas untuk kelembapan, menyuburkan dan melindungi kulit anda dari sinaran UV yang berbahaya di samping bertindak sebagai membentuk asas. Ia berkesan menyembunyikan tompok coklat, kecacatan dan ketidaksempurnaan manakala evens keluar nada kulit anda.
A'laisyah Siri Uni White Gel Pengelupasan dengan Uni White-PlusTM perlahan-lahan mengelupas untuk membuang sel-sel mati kulit, kekotoran, kepala hitam dan minyak berlebihan untuk unclog liang. Ia perlahan-lahan mengelupas untuk mengekalkan tahap kelembapan semulajadi kulit
Pemutihan Krim Siang Hari SPF20 PA + + dengan Uni White-PlusTM menyediakan kulit anda dengan perlindungan yang diperlukan dari UVA berbahaya dan sinar UVB. Ia memutihkan, melembapkan dan evens warna kulit secara serentak. Formulasi unik adalah tidak melekit dan tidak berminyak. Sesuai untuk semua jenis kulit.

*Dengan penggunaan berterusan bersama rangkaian produk A’laisyah Siri Uni White

A’laisyah Sri Uni White kini berwajah baru!
 
Nantikan entry seterusnya, anda berpeluang memenagi set
 
A’laisyah Sri Uni White bernilai RM110
 

4 comments:

 1. belum pernah cuba lagi produk alaisyah ni...

  ReplyDelete
  Replies
  1. nnt join giveaway ye.. boleh menang set A'laisyah... blh terus cuba..

   Delete
 2. Kt mana yea kedai jual pembersih muka alaisyah yang hijau kawalan minyak area bangi kajang.. Semua kedai pergi xada

  ReplyDelete
 3. Kt mana yea kedai jual pembersih muka alaisyah yang hijau kawalan minyak area bangi kajang.. Semua kedai pergi xada

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank