Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Thursday, July 03, 2014

Langkawi Day 3

Chapter 3

continue from chapter 2 - hari terakhir di pulau keramat ini... ini adalah entry akhir edisi berjalan ke Langkawi, penutup dah lepas ni tak mao cite lagi dah.. hari terakhir tak banyak aktiviti pagi pergi mandi-manda kt sungai, pastu makan, shopping souvenir & chocolate smpai nak petang baru bersiap-siap kemas nak balik..


so, ini lah tempatnya..


wahhh.. seronok ye.. santai habis


Subhanallah, cantikkan sungai ni.. tengok air terjun sangat deras.. haha tempat ini kami yang punya.. aman je tempat ni kan, tak ramai orang.. mula-mula kitorng pelik macam takde orang je.. padahal weekend hari ahad tu.. kalau dekat KL mesti penuh orang.. baru teringat langkawi weekday dia atart hari ahad.. so, hari mula sekolah la.. mana yang kerja tu memang pergi kerja la.. patut tak ramai orang.. macam tu juga hari jumaat yang masa kitorang sampai haritu pelik kenapa banyak kedai tutup eh? oh lupe.. off day depa la..


Kerjasama! hehe reramai jadi tali nk menuju puncak... at last...haha... sorang je yang tak berjaya nak sebab penakut yak mat itu lah orang yang jadi tukang amik gambar juga... ha ha


Ok, rasa bosan sangat nak tulis entry kali ni.. satu sebab waktu kejadian yg dah lama gile sampi hampir lupe aktiviti dan perkara yan  kitorang buat.. dua, menaip dengan sebelah tangan.. sebelah lagi cucu kan baby sambil dodoikan dia.. bijak betul dia ni tak mau tido dalam buai... alahai anak... eh, off topic lak cite pasal anak.. ok sambung cerita langkawi, lepas berejam mandi manda sambil bersarapan nasi lemak bungkus yang kitorang tapau siap-siap pagi tadi.. habis mandi, tukar baju bersiap terus pergi shopping & beli lauk untuk lunch, rehat tido jap.. packing pukul 3 dah gerak ke airport

di airport sebelum berangkat pulang... ops, gambar masa shoping dekat Haji Ismail Group lupa nak ambik.. ha ha masing-masing fokus dekat chocholate.. 

penutup kata : goodbye Langkawi... see u again.. end.

3 comments:

  1. Bestnya pergi Langkawi. Salam perkenalan:)

    ReplyDelete
  2. tak pernah lg pegi Langkawi...x berkesempatan lg...tp nakkk jugakkk...haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank