Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Thursday, November 06, 2014

How to Rock with Wedge Sneakers?

Entry untuk semua pihak dan peringkat umur, bangsa, kaum mahupun jantina lelaki atau wanita. Jika dahulu, wedges dan sneakers merupakan 2 jenis kasut yang berbeza dan apa yang kita semua faham wedges merupakan sejenis kasut bertumit yang tebal manakala sneakers pula adalah kasut kanvas bertali. Jadi, bagaimanakah reka bentuk wedge sneakers?

  
 Berikut merupakan wedge sneakers dimana mempunyai reka bentuk seperti high cut sneakers dengan penambahan tumit yang agak tinggi. Kasut jenis ini merupakan pilihan wanita masa kini dan juga turut mendapat perhatian selebriti-selebriti antarabangsa apabila ingin tampil bergaya. Jadi, bagi anda yang masih keliru tentang cara pemakaian wedge sneakers ini atau masih tidak jelas mengenai padanan pakaian yang bersesuaian, teruskan membaca entri ini;
Bagi anda yang gemar memakai skirts atau shorts, tampil menyerlah dengan memakai sepasang wedge sneakers yang berwarna terang!

 Kita semua tahu bahawa jeans merupakan jenis seluar yang paling versatile, so sarungkan jeans kegemaran anda dan padankan bersama wedge sneakers!

 


Dan bagi si langsing yang mempunyai struktur kaki yang cantik dan panjang, padankan wedge sneakers anda bersama leggings atau jeggings. Suatu penampilan yang cukup ringkas dan menarik.

Dambakan sepasang wedge sneakers online yang menarik seperti berikut? Buatlah pembelian secara online bersama ZALORA Malaysia hari ini juga untuk menikmati pelbagai tawaran hebat dan perkhidmatan terbaik seperti penghantaran percuma dan kaedah pembayaran cash on delivery!

bukan itu sahaja, bagi yang sering tampil dengan busana muslimah pun sangat sesuai menggayakan sneakers, kan tampak lebih ayu, sopan dan kemas disamping selesa untuk menapak kemana-mana sahaja tanpa rasa lenguh kaki berkasut tumit tinggi.. bersneaker menampakkan lebih menutup aurat dengan sempurna gitu.
sekadar gambar hiasan

banyak pilihan menarik di website ZALORA Malaysia saya minat yang hijau ala-ala mint tu dan pink tu.. baru la nampak gurlish kan? walaupun dah beranak satu.. kikiki.. anda pula bagaimana? yang mana satu pihan hati anda? share sikit

visit ZALORA Malaysia now!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank