Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Wednesday, October 26, 2016

Selangor State Treasury Night 2016

Malam Perbendaharaan 2016 & Majlis Jasamu Dikenang.
Where the place iouls cari makan.. biasa la kuli..
Bersempena birthday iouls juga la tu 18 Oct.. hahaha.. and The Oscars is the theme of the night

at the red carpet, see.. totally changed iouls.. and seriously boss pun tak kenal kita! ahahaha... but before arrive,

selfie sket dengan mua yang gigih tolong makeup di hari kejadian, walaupun suasana agak kelam kabut, tapi hasil dia tetap meletop.. tudung tu herot belum siap nak pakai lagi.. kalau uols suka makeup ni boleh cari dia kat fb : lie za or ig : marliza musa #makeupbymarlizamusa


Basic makeup product use yang dapat hasil letop gini :
Rose Tyara Glow Foundation 
Honey Bee Venom 
Rose Glow Spray
Lavanessa Ampoule

Gift terpaling suka pada setiap event : printed photo


Sis sorang je ke yang main bunga Ros Putih ni.. ahahaha.. over nau! Memang bajet princess habis.. Cinderella ke.. pun boleh..

  Makeup look of the day.. nak bagi tau yang iouls la yang request glitter tu sebab nak fefeeling retis & glamour.. mujur kawan-kawan semua kata cantik. nak makeup sendiri mana ada barang ni.. sobs.


few of them. The officemates


Accounts angels. semua mak-mak / bini orang (kecuali iouls.. hahahaha) .. boleh tengok je.. nak riki-riki jangan! hahaha.. comei dok kami semua ni?  ni je lah kenangan dinner.. food taste malam tu agak out, tak semangat nak ambil gambar makanan. Hope next time bukan tempat ni lagi ye.. K bai.


12 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank