Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Tuesday, September 22, 2020

Fruits Basket Murah KL


Based from fresh products from previous post Buahan Murah & Segar

Fresh fruits for: diet, healthy eating, healthy livesty, just eat fresh. So, tukar kudapan junk food kepada buah

Bosan bagi bunga yang harga terlalu mahal boleh tukar style baru yang tengah in sekarang ni. fruits boquet yang lebih healthy. Kalau surprise bunga dia akan layu. Chocolate dah common sangat orang buat. So, buah lebih berkhasiat dan boleh di makan hari-hari 😂 

Bouquet ni sesuai kalau korang nak buat untuk any event, corporate gift, dinner gift, present untuk orang sakit. untuk gathering/ makan sendiri pun boleh ☺️kita boleh delivery sampai depan pintu, paling best order je tiap tiap minggu kita boleh hantarkan dekat rumah kalau korang nak buat stock makanan berkhasiat dalam fridge tu

Surprise pun ada buat delivery seluruh Selangor & Kl. Make sure save the date! ☺️

Fruits bouquet, Fruits Box, Fruits Gift, Fruits Basket for any occasion. DM 0139442328 or Whatsapp here

















4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank